Rimac: Prolazim jedno teško životno razdoblje

Gostujući u programu HR Knina gradonačelnica Josipa Rimac odgovorila je na neka pitanja vezana uz istragu koju protiv nje vodi USKOK.

-U ovom trenutku mogu reći da se vodi istraga nad mnom osobno i poslovima Grada Knina, za sve sam dosada dala svu dokumentaciju koja se tražila,sve su dobili, nema ni jednog dokumenta, nema ni jednog papira kojeg nema,koji je nestao, za kojeg ne znamo gdje se nalazi. Sve što mogu reći znači da prolazim jedno teško razdoblje, ali kako kažu sve se u životu prije ili poslije pokaže ispravno ili krivo. Ako sam napravila bilo kakav previd za njega sam spremna odgovarati, ali isto tako kada završi, a vjerujem da će završiti dobro s pozitivnim ishodom, očekujem da će odgovarati oni koji su u ovom trenutku nanijeli štetu i meni i mojoj obitelji, ali na neki način Gradu Kninu i građanima grada Knina jer u ovom trenutku se bavimo više tim postupkom nego drugim aktivnostima – kazala je Rimac za Hrvatski radio Knin.

Kazala je kako je se istražuje po anonimnoj prijavi koja ‘ u konačnici i  nije anonimna jer znamo tko je autor. No kada institucije završe posao, bavit ćemo se time tko je pisao ovakve neistine’.

-U našem društvu još uvijek se ne prihvaća vrijednost nečijeg rada i truda već je bitna  samo politička opcija. Oko projekata koji su od  interesa za grad Knin s  resornim ministarstvima, bez obzira na politički predznak dobro surađujem, no političkog splektarenja više ima na lokalnoj razini – navodi kninska gradonačelnica.

IZVOR: Hrvatski radio Knin

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.