S radom počinje Škola nogometa Joso Bego!

Četiri mjeseca nakon što je održana osnivačka skupština, u ponedjeljak 19. kolovoza s radom, onim ‘terenskim’, počinje Škola nogometa Joso Bego. Polaznici će trenirati podijeljeni u četiri uzrasne kategorije – početnici i tići (U-11), mlađi pioniri (U-13), stariji pioniri (U-15) i juniori (U-19). Stručan trenerski kadar redom čine bivši prvoligaški igrači, a sada treneri koji su više nego uspješno trenirali klubovi diljem županije, pa i šire.

TURNIRI, SEMINARI, RAZMJENA ZNANJA,…

Tako će s mlađim i starijim pionirima raditi Siniša Petrović, vlasnik UEFA Pro licence, Zoran Bobanović vlasnik UEFA A licence trenirat će juniore, dok će Hrvoje Slavica (UEFA C licenca) osim svih vratara,  trenirati početnike i tiće. Naravno, osim treninga, polaznici Škole nogometa Joso Bego natjecat će se u Županijskoj nogometnoj ligi u svim uzrastima, kao i na turnirima u Hrvatskoj i inozemstvu, pa je, između ostalog, u planu i organizacija međunarodnog turnira ‘Memorijal Joso Bego’. U planu je i održavanje seminara za roditelje i djecu o važnosti sportskog života, zdrave prehrane, štetnosti dopinga, a barem jednom godišnje predavanje će održati i klupski liječnik dr. Nino Brajković. Također, najavljuje se i suradnja i razmjena znanja s nogometnim školama Dinama, Hajduka, Osijeka, Rijeke i drugima. Ono što je vrlo važno, osiguran je prijevoz autobusom na treninge i utakmice.

 RAD PO BEGINIM POSTULATIMA

I za kraj, objašnjenje predsjednika i dopredsjednika Siniše Petrovića i Zorana Bobanovića zašto njihova Škola nogometa nosi ime Jose Bege.

– Ideja vodilja bila je prije svega da se odužimo čovjeku, koji nam je bio i više od trenera. Joso Bego je svojim predanim radom odgojio mnoge generacije djece u nogometu, ali isto tako svima nama bio je poput drugog oca, bilo da se radilo o učenju nogometnih finesa, općem obrazovanju ili savjetu kad bi se našli u životnim problemima. Preuzeli smo veliku odgovornost nastaviti tamo gdje je on stao i nećemo se umoriti u nastojanju da polaznicima Škole nogometa Joso Bego ponudimo užitak usavršavanja nogometnih vještina, općeg odgoja i odrastanja punog osmijeha i sreće.

  Slogani Škole nogometa Joso Bego

‘Udri i potrči, dođi i primi’

‘Ponavljanje je majka znanja’

‘Sudac je neprikosnovena osoba na terenu’

‘Lopta je brža i od najbržeg igrača’

‘Poželi loptu dodati onako kako je želiš primiti’

‘Ne raduj se previše datom, niti tuguj zbog primljenog gola’

‘Kući na učenje’

‘Kući na ponavljanje’

‘Pozdravite roditelje’

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.