SADA JE I SLUŽBENO: Led Zeppelin potvrdili koncert u Šibeniku

Informacija koja se zadnjih nekoliko tjedana mogla čuti u gotovo svim kuloarskim pričama i pobudila veliki interes i uzburkala znatiželju svih Šibenčana konačno je dobila i svoju službenu potvrdu. U slučaju da Grad Šibenik na sebe preuzme obavezu čišćenja kompletnog prostora bivšeg TEF-a, na samom startu svoje velike turneje dolaze nam velikani i iskonske zvijezde rock glazbe Led Zeppelin.

Vijest o dolasku Jimmy Pagea i Roberta Planta, jednih od najvećih živućih legendi rocka, te ostatka velike mašinerije koja uskoro kreće na veliku europsku turneju u telefonskom razgovoru ekskluzivno nam je potvrdio Laki, jedan od vlasnika nove, mlade, i na ovom polju još uvijek prilično nepoznate, ali izgleda vrlo agilne i probitačne, šibenske promotorske agencije ‘Sve ću da ti dam…’.

Kako nam je vremešni Laki u kratkom razgovoru i potvrdio sve stavke iz ugovora su potvrđene i ispoštovane tako da je ostalo samo definirati nekoliko tehničkih detalja, a prvenstveno se to odnosi na lokaciju koja je predviđena za spektakl kakav Šibenik još nije vidio.

-Promotorima i menađerima benda već ranije smo poslali kompletan materijal i prezentirali mjesto koje nam se činilo jedino kvalitetno za nastup jednog ovakvog imena. Prema svemu sudeći, Led Zeppelin bi u Šibenik trebali doći na samom početku svoje turneje, ali ta nam informacija još nije potvrđena s obzirom da su promjene u kalendaru,  dodavanje još kojeg datuma, uvijek moguće. Ovo nije stvar koja se dogovori preko noći. Uložili smo dosta napora, truda i financijskih sredstava i svakako bi za naš grad, županiju i Hrvatsku bilo savršeno da Zeppelini na još jednu turneju krenu baš iz Šibenika – kazao nam je Laki.

Hoće li Grad Šibenik uspjeti do tog roka dovesti u funkcionalno stanje prostor bivše tvornice Laki nam nije mogao potvrditi, ali ako se barem dva tjedna prije koncerta ne stvore svi uvjeti za normalnu organizaciju Šibenik će opet izgubiti još jedan veliki promotivni turistički događaj kakvih nedostaje u cijelovitoj ponudi. U slučaju da gradske vlasti ne ispoštuju dogovor i ne pripreme lokaciju do zadanog roka, organizator već sada najavljuje odlazak iz Šibenika, preseljenje velikog rock spektakla na drugo mjesto, ali svakako na obali i uz more,  te  prekid svake daljnje suradnje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.