SANJA I MARIA SAVJETUJU: Usudi se vratiti u djetinjstvo

Sigurno ste i sami kroz djetinjstvo imali omiljenog crtanog lika kojeg i danas rado pamtite. Upravo vam zato u ovom broju donosimo temu koja će vas odvesti u te dane.
Odrasli su počeli nositi odjeću sa svojim omiljenim crtanim likovima. Da, upravo tako! Bilo da se radi o WinniePoohu, Mickey Mouseu, Snoopyu, Štrumpfu ili Batmanu, omiljenih likova svakako ne nedostaje. Mada česta pojava u modi, ove sezone postali su apsolutni hit.

Mnogobrojni dizajneri su odabrali likove, te tako pozdravili animirana stvorenja koja nas vraćaju u djetinjstvo.  S oduševljenjem moramo priznati da nam je najdraži Marc Jacobs sMickey Mouseom. Također, oni koji su dosad odlazili na dječje odjele u potrazi za odjećom s omiljenim likom, među kojima smo i same, odsad neće biti potrebe, sto je uistinu sjajno. Djelujemo li neozbiljno?

Ukoliko ne pretjeramo, ne. Može izgledati uistinu dobro na dnevni ili pak večernji look. Za ove nadolazeće proljetne dane šarene majice, haljine, tunike s veselim likovima su kao stvorene da podignu kombinaciju. Upravo zato ćemo vam prikazati nekoliko verzija na nas način, te kako mi još uvijek čuvamo ‘dite u sebi’.

PIŠE: Sanja Lydia Kulušić i Maria Kiara Matić

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.