SDP službeno: Ante Županović naš je kandidat za gradonačelnika Šibenika!

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a Šibenik Franko Vidović u priopćenju koje je poslao medijima objavio je kako će kandidat za šibenskog gradonačelnika te stranke biti aktualni gradonačelnik Ante Županović. Gradski odbor jednoglasno je prihvatio taj Vidovićev prijedlog.

– Prije nepune četiri godine ista ova gradska organizacija predložila je Antu Županovića kao kandidata za gradonačelnika Šibenika. S punim pravom mogu ustvrditi da smo dobro izabrali jer kad danas pogledamo što je u Šibeniku napravljeno protekle četiri godine, unatoč vrlo teškoj gospodarskoj situaciji, pa i različitim politikantskim opstrukcijama, mislim da možemo biti zadovoljni – stoji u priopćenju čelnika šibenskog SDP-a Franka Vidovića. Prvi šibenski socijaldemokrat navodi kako je Županović vodio grad s puno ljubavi i želje za boljitkom u svim segmentima, zbog čega u SDP-u ne sumnjaju da će ga tako voditi i iduće četiri godine.

– Dosta smo toga napravili, ali imamo još posla za obaviti – zaključio je Vidović.

Županović je, dakako, prihvatio kandidaturu, zahvalivši se na pruženoj prilici. Kazao je kako je prije četiri godine na izbore izišao pun želje i energije da popravi9 stanje u Šibeniku, te kako iste želje ima i danas. Izrazio je uvjerenje da će građani Šibenika to prepoznati i još jednom mu dati povjerenje za sljedeće četiri godine jer iza njih, ustvrdio je, stoje rezultati.

Zanimljivo, u dopisu Ante Županović naveden je jedino kao kandidat SDP-a, dok se HNS, najveći koalicijski partner te stranke na državnoj razini, ali i u Šibeniku još uvijek nije očitovao o ovoj odluci.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.