SECOND HAND ŠIBENIK: Prodaja rabljene odjeće putem Facebooka

Sigurno vam se nebrojeno puta dogodilo da ste kupili komad odjeće koji na koncu nikad niste obukli pa vam isti tvrdoglavo zauzima prostor u ormaru. Ili ste možda ‘pazarili’ krpicu u koju više ne stanete. Slične probleme imale su i dvije novinarke Šibenskog tjednika, Karla Kovač i Antonija Mrša te su se dosjetile rješenja – putem društvene mreže Facebook pokrenule su stranicu pod nazivom ‘Second hand Šibenik’ na kojoj prodaju rabljenu odjeću. Karla i Antonija su počistile svoje ormare i na rasprodaju stavile samo neoštećene komade te ih ponudile javnost za bagatelu. U samo nekoliko dana primile su desetke poziva i upita.

– U shoppingu bi nam se znalo dogoditi da se zaletimo i kupimo stvari koje bi obukle jednom ili nikada. Međusobno bi se razmjenjivale, ali kako smo različite građe, postojalo je par komada s kojima nismo znale što bi. Došle smo na ideju da se nas nekoliko organizira i putem Facebooka, po simboličnim cijenama, proda odjeću koja nam više ne treba – kazuju nam Karla i Antonija.

Sve cijene izloženih predmeta na Second hand Šibeniku nisu fiksne već su po dogovoru. Karla objašnjava, cilj je da predmet pronađe vlasnika, a ne da stoji u ormaru i sakuplja prašinu.

– Osim odjeće, zasada nudimo knjige te ostale tiskovine, ali pripremamo još zanimljivosti. Pozivamo sve da nam se pridruže te prodaju sve što im više ne treba. Što više lajkova skupimo, privući ćemo i više kupaca – poručuju.

Zavirite, stoga, u virtualni šibenski second hand dućan te kupujte i prodajte odjeću koja vama ili drugima više ne treba.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.