ŠIBENČANI O BIG BORTHERU: ‘Onaj debilizam gledat? Bože te sačuvaj, to je dno dna!’

Nova sezona reality showa Big Brother počela je s emitiranjem prošle nedjelje. Koncept poznat: međusobni stranci okruženi kamerama u luksuznoj kući ‘bore’ se za novčani nagradu. Prva sezona realitya, koja je proslavila Šibenčanku Antoniju Blaće,  bila je itekako gledana,  a mi smo danas prošetali Poljanom i priupitali Šibenčani prate li show i dalje.

Evo što su rekli:

anketa 200416 1

– Ne. Ne volim taj tip emisija, zapravo, pratim samo sport. Ne mislim da zatupljuje ljude ni ništa takvo, jer sve ovisi o ljudima, može vam netko kljucati to glavi non-stop, ako ste normalni nećete pasti na te provokacije  – kaže Tome.

anketa 200416 2

– Gledamo, iz dosade – smiju se Ivana i  Nikolina. – Pratile smo prvu sezonu, a ova sad je dosadna, ali pogledamo tu i tamo, iz dosade. Nema nikoga  da je stvarno zanimljiv, a emisija je samo da zabavi pa nije baš uspjela –

anketa 200416 4

– Gledala sam početak ove sezone, ali nije mi sjelo. Inače baš to ne pratim i ne volim gledati. Tko voli nek’ izvoli, meni osobno ne paše. Pogledam serije za dušu – rekla je Nada.

anketa 200416 5

– Ne gledam Big Brother, nažalost, jer nemam vremena, ali da imam gledao bih. Emisija je dobra, nasmijava me –  kaže Hrvoje.

anketa 200416 6

–  Nemam vremena pa ne pratim. Zapravo  i ne razmišljam o tome – kaže Maja, a Marta  dodaje da Big Brother ne prenosi nikakvu pozitivnu poruku. – Pratila sam ga nekad davno, ali više ne jer ne djeluje pozitivno, svega ima tamo –

anketa 200416 7

– Odvratni su – smije se Emilija. – A i nemam vremena za to. Ne mislim ništa pozitivno o takvim emisijama, iako sam prvu sezonu pratila, druge tu i tamo, a  u zadnje vrijeme ništa-

anketa 200416 8

–  Bože te sačuvaj! – odgovara Tonči na pitanje gleda li Big Brother. – Onaj debilizam gledat? Ono je dno dna! Nisam ga gledao ni prije pa neću ni sad. Ma općenito naš program, i dnevnik i serije i filmovi i sve u kompletu je užasno. Jedino što čujemo na našoj televiziji su Karamarko, Petrov, ustaše i partizani, teška psihijatrija. Zabavni program je isto grozan –

anketa 200416 9

– Ne znam ni kad je počeo ni o čemu se radi. Nisam uopće zainteresirana. Gledala sam nešto malo prošlu sezonu iz razonode, ali ništa posebno nisam vidjela.  Smatram da je bolje provesti vrime vani nego uz televiziju – rekla je Dina.

anketa 200416 10

– Ne pratim. Ne interesira me taj vid zabave, smatram da nije dostojno čovjeka gledati takvu emisiju. Big Brother ne šalje nikakvu dobru poruku, po meni je negativan za mlade i sve koji ga gledaju, složni su Ivan i Maja.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.