Šibenčanin u alkoholiziranom stanju bez ikakvog povoda verbalno napao oca,majku i sestru

U Policijskoj postaji Šibenik dovršena su tri kriminalistička istraživanja.

Šibenčanin (24) osumnjičen je zbog teške krađe koju je počinio 27.ožujka u noćnim satima kada je pokušao provaliti u trgovinu. 23-godišnjak iz Šibenika bez ikakvog povoda verbalno napao oca,majku i sestru pri čemu je ocu uputio ozbiljnu prijetnju. Protiv istog biti će podnijet i optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Šibeniku zbog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. Muškarac (27)  iz Primorskog Doca osumnjičenim za šest teških krađa, od kojih četiri u pokušaju na području Grebaštice, Skradina , Bratskog Doca , Konjevrata i Rasline.

Osumnjičeni su uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predani u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave.

U Policijskoj postaji Drniš su dovršena  dva kriminalistička istraživanja

U Policijskoj postaji Drniš kriminalističkim istraživanjem  je utvrđeno da je muškarac (47) iz Badnja na vozilo stavio ne pripadajuće registracijske pločice. Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.

Također je utvrđeno da su dva maloljetnika, iz Solina i Drniša, u mjestu  Vinovo, zaseok Mrše vatrenim i zračnim oružjem koje su neovlašteno posjedovali ustrijelili šest divljih golubova te su u siječnju na području brda Moseć, općina Ružić u dva navrata provaljivali u vodospremnik oštećene tvrtke iz kojeg su otuđili dijelove, pri čemu je nastala šteta od više tisuća kuna. Prema osumnjičenim maloljetnicima će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Šibeniku, te optužni prijedlog Prekršajnom sudu u Kninu zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.