ŠIBENIK METEO: Sutra ujutro kiša, popodne razvedravanje, slijedi nekoliko stabilnih dana

Pretežno vedra noć i smirivanje bure uzrokovali su jutros diljem naše županije niske temperature zraka, gotvo svugdje ispod 10°C. Prema mjerenjima AMP-ova najhladnije je bilo u Bilice Vruljama sa 2.9, Miljevci 4.4, Drniš 4.5, Dubravice 4.6, Golubić 5.6°C. U obalnom dijelu županije temperature zraka su se kretale od 6 do 10°C.

I dok se uz obalu i u Zagori uglavnom zadržavalo pretežno vedro nestabilnije je bilo na otvorenom moru gdje se cijelu noć i jutro izmjenjuju neverini uzrokovani fenomenom poznatim pod nazivom “Lake effect”.

U nastavku dana nas očekuje još jedno prolazno pogoršanje vremena koje će svojom glavninom zahvatiti unutrašnji dio zemlje. Kod nas uz naoblačenje u večernjim i noćnim satima postoji mala mogućnost za slabe oborine.

Puhati će slaba do umjerena bura uz temperature zraka od 7 do 12°C.

I sutra u prvom dijelu dana uz umjerenu naoblaku moguća je lokalno slaba kiša, a zatim će nastupiti raskidanje naoblake koje će biti uvod u niz stabilnijih i vedrijih dana.

IZVOR: Šibenik meteo

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.