Šibenska dizajnerica dobila poziv za sudjelovanje na New York Fashion weeku!

Loredani Bahorić, vlasnici Charlie desinga, ovo je drugi put da je pozvana na slavni modni tjedan.

Nije ovo prvi put da su me pozvali za sudjelovanje na New York Fashion week-u. Prošle godine nazvao me agent i pitao želim li sudjeovati, ali znate to iziskuje velike troškove tako da sam ipak morala odbiti. Ove godine ponovno sam dobila poziv. Agent mi je objasnio kako oni svake godine izaberu par brendova u svijetu i prate njihov rad. Zatim odluče u koga će ulagati i čiji će brend predstaviti američkom tržištu. Očito im se moj brend svidio – kazala je Loredana Bahorić.

Butici Charlie designa nalaze se u  Zagrebu i Šibeniku, a odjeća se može kupiti u koncept dućanima diljem Hrvatske. Ova poznata dizajnerica već djeluje na svjetskom tržištu.

– Tako je, imam svoje trgovine u Ljubljani i Beogradu, a sve informacije mogu se naći i na našim službenim stranicama – rekla nam je gospođa Bahorić.

-Vidite Fashion week vam je na jesen/zimu 2015. godine u drugom mjesecu. Ne mogu reći da sam sto posto sigurna da ću se odazvati pozivu za sudjelovanje, ali krenut ću s pripremama. Stvarno ovo nisam očekivala. Pa to je sjajna ponuda, mogu reći i san svakog dizajnera – dodala je na kraju dizajnerica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.