Šibenski Adriatic boat show ove godine neće se održati!

Šibenski međunarodni sajam nautike Adriatic boat show ove godine neće se održati, izvijestili su nas iz NCP-a.

-Obzirom na angažman na drugim projektima u NCP-u i sve zahtjevnije uvjete organizacije sajamskih priredbi na moru, ABS neće se održati 2014.godine. Organizatori iz NCP-a rade na novom konceptu događanja za međunarodnu poslovnu publiku s naglaskom na nautički turizam i ponudu šibenske regije, čije su osnovne pretpostavke već razmotrili zajednički s predstavnicima grada Šibenika, Šibensko-kninske županije, županijske Lučke uprave, te TZ grada Šibenika i TZ Šibensko-kninske županije koji su projekt podržali – navode u NCP-u.

ABS SE SELI U CRNU GORU?!

Pojašnjavaju kako su se pojavile inicijative da se ABS kao sajamska manifestacija održava na drugim lokacijama u Hrvatskoj i čak u Crnoj Gori, te o mogućnosti da se poput nekih drugih nautičkih sajmova održava svake dvije godine.

Sajam Adriatic Boat Show u organizaciji NCP Grupe iz Šibenika od 2008. se održao četiri puta u marini Mandalina, te 2013. na šibenskoj rivi što je otvorilo pravac razmišljanjima kako bi uz izvjesne infrastrukturne prilagodbe upravo prostor šibenske rive u budućnosti mogao biti mjesto promocije gradskih potencijala, te afirmacije nautičkog turizma i šire ponude Šibensko-kninske županije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.