Šibenski dogradonačelnik Mileta družio se s Kim: ‘To je jedna vrlo jednostavna i inteligentna žena’

Nakon što je Šibenski portal danas objavio selfie Kim Kardashian iz NP ‘Krka’ koji je na svom Instagram profilu podijelila sa svojim obožavateljima, ni šibenski dogradonačelnik Danijel Mileta nije odolio da se na svom Facebook profilu pohvali kako je imao čast upoznati se sa slavnom Kim.

– Bila je i kod nas u gradskoj upravi, ali ne smijem pričati o tome. Uglavnom, radi se o nastavku snimanja filma s Ray J.-em na jednoj od tvrđava, napisao je Mileta na statusu, a kako je njihovo neformalno druženje izgledalo i o kakvom je projektu riječ, Šibenskom portalu detaljnije je objasnio.

– Ono što vam u ovom trenutku mogu reći jest da sam jako uzbuđen zbog filma čija radnja još uvijek mora ostati tajna, Šibenik će promovirati na svjetskoj razini, a to je ono što gradska uprava i ima za cilj. Za snimanje filma im je potrebna privatnost, pa su pitali koju tvrđavu mogu dobiti na tjedan dana i kada. Obzirom da je ljeto blizu, a time povećan protok turista, složili smo se da snimanje odgode za kasnu jesen ili zimu, jer su tada tvrđave manje posjećene. Pregovaram i za jednu od uloga – rekao je naš sugovornik, vidno oduševljen zvijezdom.

. Niska je, ali impozantna. Sve su oči bile uprte u nju, a moram istaknuti da je riječ o jednoj vrlo jednostavnoj i inteligentnoj ženi. Oduševila me svojim načinom razmišljanja – otkrio nam je Danijel Mileta, priloživši nam i fotografiju kao dokaz.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.