Šibenski portal poklanja vam knjigu ‘Upute za toplinski val’

Roman Upute za toplinski val nezaboravni je portret jedne irske obitelji u krizi, usred legendarnoga londonskog toplinskog vala iz 1976. godine. Šibenski portal ovu vam knjigu poklanja u suradnji s Mozaik knjigom, a kako biste je osvojili pošaljite nam svoje podatke (ime i prezime) na email marketing@novi-tjednik-hr. 

Srpanj 1976. u Londonu. Nije kišilo mjesecima, vrtovi su suhi, vode gotovo da i nema, a Robert Riordan kaže svojoj supruzi Gretti da ide do kioska kupiti novine. I ne vrati se. Zbog potrage za Robertom, Grettina djeca – dvije međusobno otuđene sestre i njihov brat koji je na rubu razvoda – ponovo se okupljaju kod kuće, a svatko od njih ima drugačije poimanje toga kamo je njihov otac mogao otići. Nijedno od njih ne pomišlja da je njihova majka osoba koja bi mogla objasniti očev nestanak i da u sebi nosi tajnu koju ne može podijeliti s njima.

 Ovaj roman još je jedno remek-djelo autorice romana Ruka koja je prva držala moju i za koji je nagrađena uglednom književnom nagradom Costa za najbolji roman na engleskom jeziku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.