Šibenski portal vodi vas u Inside na glazbeno-umjetnički spektakl La Fiesta

Šibenski portal svojim vjernim čitateljima poklanja 3×1 ulaznicu za glazbeno-umjetnički spektakl La Fiesta koji će se održati večeras 3. listopada u Insideu.

La Fiesta je glazbeno-umjetnički događaj spektakularnog i neodoljivog sadržaja, gdje se isprepliću atraktivni nastupi u zraku akrobata  s plesnim točkama zgodnih performerica u glamuroznim kostimima, a sve je još začinjeno dodatnim akrobacijama i specijalnim efektima na sceni i plesnom podiju, što ostavlja dojam potpunog scensko-glazbenog vladanja po cijelom prostoru.

Kako biste osvojili ulaznice pošaljite nam svoje IME I PREZIME na email urednik@sibenskiportal.hr.

Atraktivan event za oči i uši la Fiesta dovodi Danny Wade-a-rezidenta Ibize. Osamnaestogodišnji Wade počeo je prošle godine u jednom od najpoželjnijih klubova na Ibizi kao resident DJ, da bi već do kraja godine postao najtraženija mlada DJ zvijezda.Nastupao je uz najveća svjetska imena DJ scene David Guetta, Martin Solvieg, Bob Sinclar, Chuckie, Dada Life, Nicky Romero i drugi. Uz njega će nastupiti i  temperamenti glazbeni umjetnik i najbolji svjetski violinist u klupskim nastupima Miguel Lara. Svirao je u vodećim svjetskim klubovima, a ljeti redovito nastupa pred 10-ak tisuća posjetitelja u najprestižnijim klubovima Ibize Ushuaia club, Privilege. Njegova glazba i nadarenost prelaze svjetske granice,  te je redovito tražen na svim kontinentima. Kako se violinski zvukovi uklapaju sa elektronskim  ritmovima možete čuti u ovom posebnom izdanju scensko -glazbenog showa La Fiesta. Njima će se pridružiti i Stilt Walker iz Amsterdama u zapanjujućem fire showu, air akrobatkinje na svili i kolutu, te zanosne performerice u atraktivnim kostimima.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.