Šibenski prometni redari dobili nove uniforme

Prometni redari grada Šibenika od danas su na terenu u novim uniformama čiji izgled je propisan pravilnikom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Do kraja godine i komunalni će redari dobiti svoje uniforme, za koje će sredstva  biti osigurana rebalansom proračuna ili u proračunu za 2014.  godinu.  Na ovaj način komunalni i prometni redari bit će prepoznatljivi među građanima, čime će ne samo dobiti veću ozbiljnost u radu kroz vizualni identitet, već će se i povećati efikasnost njihovog rada, poručuju iz Gradske uprave.

– Rad komunalnih i prometnih redara daje sliku rada Gradske uprave i Gradonačelnika, što je i razlog da se upravo u navedenu službu uvedu poboljšanja, kako bi im se omogućili što bolji preduvjeti za njihov učinkovitiji rad – napominju.

Vrijednost nabave uniformi iznosi oko 20tisuća  kuna s PDV-om, što uključuje uniforme, cipele, remenje i kišne kabanice.

Nove uniforme najavio je gradonačelnik Šibenika Željko Burić na nedavno održanom radnom sastanku s komunalnim i prometnim redarima, na kojem je prvenstveno bilo riječi o povećanju učinkovitosti rada tih službi, ali i o potrebi da im se, radi njihove efikasnosti, omoguće bolji uvjeti rada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.