Šibensko Šibenčanima – rezime je novog IŠ-a

Novi broj magazina IŠ je vani! Već od danas na svim frekventnim lokacijama u gradu, ustanovama, kafićima i birtijama možete pronaći novo izdanje najmanjeg magazina na svijetu. IŠ je ovog puta odlučio cijelog sebe dati jednoj grupi koja je postala virtualni spomenar Šibenčana. Grupa ‘Iz Šibenika si ako…’ u jednom je poslijepodnevu u veljači prouzročila da su mnogi sugrađani preskočili ručak, zanemarili kućanske obveze, zaboravili prošetati psa, a na posao dolazili s podočnjacima. Jer apsolutno svi su željeli biti dio grupe, objavljivati svoje poimanje šibenskog i Šibenika, čitati, smijati se, narugati se…

Stoga, nismo dugo dvoumili. IŠ je magazin koji služi promicanju gradskog đira, a đir je bila upravo Faceboook grupa ‘Iz Šibenika si ako…’. Što ste sve pisali, kome ste se smijali, koga ste se sjetili, gdje ste proveli djetinjstvo i mladost pronađite u IŠ-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.