ŠMINKAJU SE ŠKOLE U GRADU: Pituraje se fasada zgrade Turističke škole

Tjedan dana prije početka nove školske godine, u tijeku su radovi na uređenju školskih objekata u gradu Šibeniku. Na zgradi Turističko-ugostiteljske i Medicinsko-kemijske škole traju radovi na unutrašnjem i vanjskom uređenju. Sanira se fasada zgrade, a riječ je o nastavku radova koji su financirani iz kapitalnih ulaganja županijskog proračuna.

-Imali smo problema s propuštanjem vlage pa je to trebalo riješiti, a kako se naša zgrada praktički naslanja na Srednjoškolski centar, kojeg čina Tehnička, Industrijsko-obrtnička i Srednja strukovna škola, fasada će se piturati u istu boju, dakle narančastu – kazala nam je ravnateljica Turističke škole Senka Dodig dodajući kako je izvođač obećao radove dovršiti do početka nastave.

turisticka skola 1

Budući da je spomenuta škola na proljeće uredila rampu za invalide,  sada se uređuje pristup za invalide do rampe kako bi se učenicima s posebnim potrebama olakšao dolazak u školu.

Što se unutrašnjeg uređenja tiče, sanira se dio učionica, a sređuje se i laboratorij pri Medicinsko-kemijskoj školi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.