Sokolarski centar u Dubravi otvoren za posjetitelje do 20. listopada

ilustracija

Ljubitelji prirode, izletnici, pozor! Sokolarski centar u Dubravi, nedaleko Šibenika, zatvara vrata za posjetitelje i to već ovog mjeseca. Prema riječima voditelja centra, Emilija Menđušića, jedinstveno utočište potrebitih ptica na području Europe svoja će vrata za ovu godinu zatvoriti već 20. listopada.

Sokolarski centar, napominjemo, ne prestaje s radom, već će samo biti zatvoren za posjetitelje.

JEDINSTVENA ATMOSFERA

Preostalih devetnaest dana Sokolarski centar otvoren je za sve zainteresirane da se upoznaju s tamošnjim sadržajem i uživaju u prirodi svakog radnog dana, te vikendom, uključujući nedjelju u vremenu od 9 do 18 sati.

Nakon toga, kaže nam Menđušić, pada mrak, a tada i ptice zaslužuju da se odmore. Cijena ulaznice iznosi 40,00 kuna za odrasle, odnosno 30,00 kuna za djecu kada su u pitanju individualni posjeti, dok cijena ulaznice za grupu iznosi 30,00 kuna po osobi.

sokolarski centar dubrava1

Svi koji su barem jednom posjetili Sokolarski centar u Dubravi uživali su u jedinstvenoj atmosferi koju čini borova šuma, ptice grabežljivice…

Sokolarski centar ponovno će otvoriti svoja vrata za posjetitelje tek na proljeće 2015., odnosno 1. travnja. Dotada će i dalje funkcionirati kao ambulanta za ptice grabežljivice, DNK banka ptica, obavljat će poslove toksikologije i forenzike.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.