Solaris u petoj brzini priprema za novu turističku sezonu

U samoj blizini Šibenika smjestio se Solaris, jedan od najvećih hotelskih kompleksa u Dalmaciji s brojnim turističkim sadržajima. Smješten u centralnoj Dalmaciji, Solaris je okružen brojnim prirodnim ljepotama, nacionalnim parkovima, prekrasnim šibenskim arhipelagom i starim mediteranskim gradovima.

solaris2

Solaris čine pet hotela tradicionalnih imena – Ivan, Jure, Niko, Jakov i Andrija.

solaris7

 

Pripreme uoči turističke sezone u punom su jeku u cijeloj županiji, a mi smo našim objektivom zabilježili fotografije priprema za sezonu u “Solarisu”.

solaris

Oni koji ne preferiraju hotelski smještaj mogu odsjesti u kampu u borovoj šumi ili u jednom od dva apartmanska naselja. Za vlasnike brodova tu je i marina smještena u prekrasnoj uvali.

solaris5

 

Posebno je zanimljiva gastronomska ponuda Solarisa koju čine nekoliko vrhunskih restorana za svačiji ukus. A jedinstvena atrakcija hrvatske turističke ponude je Dalmatinsko etno selo koje se nalazi u samom srcu kompleksa.

solaris3

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.