Pogreb Nore- Strašne lavice danas u 12 sati u Zadru

nora fora1

Na Facebook stranici Nore Šitum Norina obitelj obavijestila je sve one koji žele prisustvovati da će se pogreb Nore Šitum održati danas u 12 sati na gradskom groblju Zadar.

Poruka obitelji Šitum: 

Dragi prijatelji,

obaviještavamo sve one koji žele prisustvovati, da će se pogreb naše drage Nore održati u subotu, 30.3.2013., u 12 sati, na gradskom groblju Zadar.

Norina obitelj

Sućut na Face profilu

U Facebook grupi “Vratimo osmijeh Nori na lice, Nora Fora strašni lav” stotine ljudi izražava obitelji sućut, a mnogi od njih, koji neće biti nazočni u Zadru, u svojim će domovima, diljem naše zemlje, ali i svijeta, danas zapaliti svijeću za Noru.

Cijelu zemlju, koja je nesebično sudjelovala u prikupljanju nešto više od pet milijuna kuna za eksperimentalno liječenje u Philadelphiji, veoma je rastužila prošlotjedna vijest o Norinoj smrti.Podsjetimo njena borba s teškom bolešću tragično je završila. Zbog Nore, udruga Hrabro srce pokrenula je inicijativu za osnivanje Fonda za liječenje rijetkih malignih bolesti.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.