Stipe Petrina izvrijeđao predsjednika Općinskog i Vrhovnog suda

Nakon što ga je policija jučer prekršajno prijavila zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba, ovršitelja Općinskog suda i policajaca, Stipe Petrina danas je nastavio u svom stilu. U dopisima koje je uputio predsjedniku Općinskog suda u Šibeniku, Ljudevitu Zoričiću, predsjedniku Vrhovnog suda Branku Hrvatinu i načelniku Policijske uprave Šibensko-kninske Ivici Kostaniću, dvojicu sudaca nazvao je pogrdnim imenima te ih prozvao za pristranost, a predsjedniku Vrhovnog suda savjetovao je da dade ostavku. Petrina je sve dodatno ‘začinio’ nizom psovki i uvreda.

SPORNI OBJEKT U PRIMOŠTENU

Podsjetimo, primoštenski načelnik jučer je pokušao spriječiti općinskog ovršitelja da spoji na vodovodnu mrežu objekt u Primoštenu koji je, prema njegovu tumačnju, izgrađen bespravno te ima rješenje o rušenju.

Komunalni redar Općine Primošten donio je danas i rješenje, kojim se nalaže poduzeću Vodovod i odvodnja i vlasniku sporne kuće Branku Smoljiću, da u roku od 3 dana uklone novopostavljeni vodovodni priključak, koji su postavljeni bez odobrenja Općine Primošten na javnoj površini.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.