SUBOTA U KUGLANI:Turbo-punk-folk-wellness-spa Brkovi imaju prvi samostalni koncert

Caffe/night club Kuglana nastavlja sa zabavnim vikend programom, a za ovaj petak ne pripremaju party povodom (u Šibeniku sve prisutnijeg) Halloweena.

-Nećemo posebno obilježiti Noć vještica jer ima dosta tematskih partyja u tom stilu po gradu. Kuglana će, s druge strane, u petak imati svoj tematski part koji će biti u znaku dobre glazbe i proizvoda Maraska brenda – potvrdio nam je Igor Bergam, urednik glazbenog vikend programa.

Stoga ovog petka u Kuglani na Šubićevcu očekujte još jedan Disco R party, a u subotu svi na Brkove.

DISCO R PARTY IDE DALJE

-Ovaj put domaćin je DJ Bake Jr, mladi perspektivni šibenski DJ koji je prepoznat po kvalitetnom glazbenom ukusu i bogatim DJ vještinama. U svoj set uklopit će house, funky/komercijalni, disco – funk, nešto hip hopa, R’n’B-ja i srodne pravce – pojašnjava Bergam. Osim dobre glazbe, najavljene su promotivne cijene Maraska pića, hostese i nagradne igre.

I dok je ulaz na Disco R party u petak besplatan, upad na prvi subotnji koncert u studenom naplaćivat će se 35,00 kuna jer nastupaju Brkovi, bend koji na nevjerojatan način spaja punk i turbo folk čime su stekli zavidan broj obožavatelja među onima sklonim samo jednom ili samo drugom glazbenom pravcu.

TURBO-PUNK-FOLK-WELLNESS-SPA

Brkovi, sami kažu, sviraju turbo-punk-folk-wellness-spa glazbu, a Šibenčani to očito vole jer ovo im nije prvi put da se pojavljuju pred ovdašnjom publikom.

-Ovo im je četvrti put u gradu u zadnje četiri godine. Miljenici šibenske publike ponovno nam se vraćaju. Svaki put dosad napunili su prostor u kojem su nastupali, tako da vjerujemo da će i ovog puta Kuglana biti krcata – iskren je koncertni promotor, dodajući da će Brkovi u planirani višesatni nastup na Šubićevcu ukomponirati svoja četiri albuma, kompilaciju hitova.

– Ovo im je, zapravo, prvi samostalni nastup u Šibeniku i za očekivati da će dati sto posto od sebe. Kako se očekuje navala preporučujemo svim posjetitelima da dođu na vrijeme na ulaz, do 23 sata,  i ‘ugrabe’ svoju ulaznicu jer, vjerujemo, da će veoma brzo nestati, a kapacitet prostora je ograničen – upozorava Bergam.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.