Susnježica u Tisnom, Jezerima i Murteru, do večeras raskidanje naoblake

Bura će do kraja dana oslabiti, a u drugom dijelu današnjeg dana očekuje se i raskidanje naoblake. Temperature zraka kretat će se od 0 do 7 stupnjeva Celzijevih, javljaju sa Šibenik meteo portala. Jutros je na području Tisnog, Jezera i Murtera zabilježena i susnježica, a lagana kiša pada i u Šibeniku. Darko Begić iz Šibenik metea napominje kako su to ostaci oborina na našem području, u visini se sadržava hladan zrak zbog čega padaju slabe oborine u obliku snijega.

Iz HAK-a izvijestili su sve vozače kako je autocesta A1 otvorena za sve skupine vozila, no između čvorova Maslenica i Sveti Rok vozi se uz ograničenje brzine na 80 km/h, zbog bočnih udara vjetra.

Na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene promet je zabranjen za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

-Zbog niskih temperatura jutros vozačima savjetujemo dodatni oprez na mostovima, vijaduktima i nadvožnjacima, zbog moguće poledice. Zbog kiše kolnici su mokri i skliski mjestimice u Dalmaciji – napominju u HAK-u.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.