Sve je spremno za Terraneo!

Najiščekivaniji glazbeni ljetni festival na Jadranu danas otvara svoja vrata.  Od 18 sati ulaz na Terraneo slobodan je za sve posjetitelje.

Glazbeni program otvorit će hrvatski bend Kimiko u 18.30 sati na Aqua stageu, iza kojih nastupa britanska pjevačica i gitaristica Anna Calvi. Na Terra stageu izredat će se Gatuzo, The Ting Tings, Friendly Fires, Thievery Corporation, Groove Armada (DJ set)…

Bogat program predviđen je i na ostalim pozornicama, Aeru i Akustici te hangarima Red Bull Music Academy, Muzika.HangaR, Bonbon…

Na drugom izdanju Terraneo festivala sve do 10. kolovoza prodefilirat će 120 izvođača iz svijeta i regije, a organizatori očekuju 40 tisuća posjetitelja tijekom  tri dana festivala.

Kamp u vojarni Bribirskih knezova s kapacitetom od 4000 mjesta otvoren je još jučer, a teraneovce je obišao i ministar poduzetništva Gordan Maras.

Terraneo festival također razvija i njeguje koncept društveno odgovorne i ekološki svjesne i savjesne zabave. Pored niza eko akcija koje su odrađene tijekom godine, na samom festivalu održat će se programa Eko Smart koji uključuje niz kreativnih radionica, predavanja i filmskih projekcija.

Festivalske blagajne rade od 10 do 01 ujutro. Cijena festivalske ulaznice na ulazu u festival iznosi 490 kuna, a cijena dnevnih ulaznica 250 kuna.

Vidimo se na Terraneu!

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.