Svečani prijem za Jollyjevu četvorku

U vodičkom hotelu Olympia danas je održan svečani prijem za četvero Jollyjevih igrača i igračica iza kojih je vrlo uspješno ljeto – Tomislava Gabrića, zlatnog sa U-18 Europskog prvenstva i brončanog sa U-17 Svjetskog prvenstva, Josipa Gulama brončanog sa U-17 Svjetskog prvenstva, te olimpijke Antoniju Mišuru i Lucu Ivanković. Prijemu su osim čelništva kluba nazočili i šibenski gradonačelnik Ante Županović, Biserka Petrović, roditelji i rodbina slavljenika, treneri te igrači iz Jollyjevog omladinskog pogona.

– Jako smo ponosni na naše igrače i igračice koji nastupajući za nacionalne selekcije pronose ime našeg kluba. Ova su  okupljanja sada već postala tradicionalna, prošle smo godine ovdje proslavili jedno zlato, a sada, evo, zlato, broncu i nastup naših djevojaka na Olimpijskim igrama. Nadam se da će se taj trend nastaviti i sljedećih godina i da će nas naše cure i momci i sljedećeg ljeta razveseliti – kazao je predsjednik Jolly Jadranske banke Mirko Goreta.

– Zahvalili bi se našim obiteljima, trenerima i upravi kluba koji su cijelo vrijeme uz nas i bez kojih ovih uspjeha ne bi bilo – kazao je u ime slavljeničke četvorke Tomislav Gabrić.  Svi oni su od kluba i njegovog sponzora Jadranske banke dobili prigodne poklone, baš kao i od Draženove majke Biserke.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.