Svijet iluzije na sat vremena od Šibenika! Pet vrhunskih mađioničara dolazi u Spaladium Arenu

Majstori Iluzije je jedinstvena predstava koja okuplja pet vrhunskih mađioničara, koji će vam noć u Spaladium Areni 24. studenoga učiniti jednom od najluđih i najnevjerojatnijih. Nećete vjerovati svojim očima što se događa, a njihove vještine odvest će vas u svijet neobjašnjivih pojava s primjesom natprirodnoga.

Svijet iluzionista obavijen je tajnom i zavjetom šutnje. Od prvog slavnog iluzionista Harryja Houdinija, do predstavnika tehnološki napredne škole 21. stoljeća, majstori iluzije nikomu ne otkrivaju svoje vještine, potičući gledatelje da se zapanjeni pitaju: Kako je to moguće?

Majstori iluzije odvest će vas u svijet magičnih događaja i pokazat će da ništa nije nemoguće! Međutim tajne njihovih vještina morati ćete sami otkriti. Jedno je sigurno – uspješno kombiniraju komediju, napetost i iznenađujuće rasplete. I sve što vidite protivi se logici i prirodnim zakonima, a cjelokupan show upotpuniti će raskošna produkcija.

Ulaznice za ovu izvrsnu predstavu mogu se kupiti od ponedjeljka 29/10/2018 u sustavu Adriaticket i nasvim prodajnim mjestima Adriaticket-a (Tisak Media Centri; Dancing Bear, Croatia Records, caffe barPlava Kava…), a cijene idu od 90 do 160 kuna. Bitno je znati da će u prodaji biti samo 3.000 ulaznica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.