‘Tablu na ulazu u grad s Draženovim likom postavljamo na proljeće’

Na proljeće će se na jedan od ulaza u grad Šibenik postaviti tabla s likom Dražena Petrovića na kojoj će pisati ‘Šibenik, grad Dražena Petrovića’. Kazao nam je to direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole dodajući kako će tabla biti postavljena najvjerojatnije na ulazu u Njivice. Postavljanje table s Draženovim imenom u Šibeniku se već dugo obećava, što je prošle subote vlastodršcima zamjerila i majka košarkaškog velikana Biserka Petrović. Ona smatra kako bi postavljanje table mnogo značilo u promidžbi grada Šibenika, a kako doznajemo od Karađole, idejno rješenje već postoji.

-Mislim da idejno rješenje s Draženovim likom već postoji, gospođa Biserka ga ima, no ja ga još nisam vidio. Postavljanje table ćemo svakako planirati u idućoj proračunskoj godini, stavili bi je negdje na proljeće tako da dočeka prve turiste – navodi Karađole.

Direktor šibenskog TZ-a u idućoj godini najavljuje i postavljanje tabli  dobrodošlice na svim ulazima u Šibenik na kojima će pisati godina utemeljenja Šibenika, znak UNESCO-a te grb grada.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.