TC Dalmare besplatno oprema mališane za školu i vrtić

U subotu, 1. rujna u Dalmare centru će od 9.30 do 12 sati biti upriličeno događanje za školarce i djecu vrtićke dobi u povodu početka nove školske godine i vrtićke sezone. Događanjem „S Dalmareom u vrtić i školu“ osigurane su razne akcije i velika sniženja na školski asortiman do čak 50 posto u različitim trgovinama Dalmare centra: Bambi, Centra, DM, Funky fish, Goldenpoint, Hervis, KiK, Konzum, Mana, Tintilinić, JYSK i Škatula. Sniženja se, osim na školski asortiman, odnose i na dječju odjeću i obuću. Roditelje će oduševiti i Dalmareova školska tombola gdje će spomenuti brandovi potpuno besplatno i uz posebne popuste opremiti jednog školarca i dijete vrtićke dobi odjećom, obućom, školskom torbom i školskim priborom.

Dječja lutkarska predstava

Osim toga, događanje obuhvaća i niz edukativno-zabavnih aktivnosti na središnjem trgu i II. katu Dalmare centra. Tako će se u dječjoj igraonici Twister održati predstava „Susret s kazalištem“ u izvedbi Gradskog kazališta lutaka Split. Predstava je interaktivnog karaktera i namijenjena je djeci uzrasta od tri do devet godina, s ciljem upoznavanja najmlađih s kazalištem i primjerenim ponašanjem u njemu,  gledanjem predstave i izražavanjem kritike. Ovom predstavom se među djecom nastoji osvijestiti i taj oblik umjetničke izvedbe ne bi li od malih nogu postali dio aktivne kazališne publike. Predstava „Susret s kazalištem“ će se odigrati u dva termina, od 10 do 10.45 sati te od 11.15 do 12.00 sati, a prostor dječje igraonice Twister samo za ovo priliku bit će besplatan malim posjetiteljima.

Vesela Dalmareova školica

Dok jedni budu uživali u predstavi, drugi će moći sudjelovati u Veseloj Dalmareovoj školici u sklopu koje će se održati školska tombola. Tamo će, uz pomoć roditelja, moći sudjelovati u različitim kvizovima iz školskih predmeta prilagođenim njihovoj dobi i na poklon dobiti nagradne paketiće koje su za njih pripremili Centra, Škatula i Konzum. Kviz će voditi simpatični TV voditelj Toni Jeričević kojeg se mnogi sjećaju iz ranojutarnjeg kviz-showa jedne nacionalne televizije.

– S obzirom na to da nam je stalo do naših vjernih potrošača, upriličili smo ovo događanje kako bismo ublažili stres i udar na kućne budžete prilikom opremanja djece za novu školsku i vrtićku sezonu. Pritom nismo zaboravili ni na najmlađe. Događanje S Dalmareom u vrtić i školu stoga s jedne strane omogućava roditeljima da po sniženim cijenama opreme svoje školarce u našim trgovinama, dok s druge strane djeci na zabavan, ali edukativan način olakšava početak škole i preuzimanje školskih obaveza nakon ljetnog odmora – rekla nam je Jelena Bajkić, voditeljica marketinga Dalmare Shopping centra.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.