TERRANEO NIJE MRTAV: Artim produkcija dovodi svjetska imena na pozornicu sv. Mihovil

Terraneo festival je itekako živ te u sklopu projekta ‘Terraneo Summer Break 2014’ ovo ljeto u Šibenik ponovno dovodi velika imena svjetske glazbe, poručuju iz Artim produkcije koja stoji iza ovog glazbenog festivala.

Terraneo Summer Break održavat će se na ljetnoj pozornici upravo obnovljene tvrđave sv. Mihovila u središtu Šibenika. Terraneo će u sklopu ovog projekta organizirati tri koncerta, u periodu od lipnja do kolovoza ove godine, a seriju će u subotu, 21. lipnja otvoriti velikani svjetske elektronske glazbe, sastav Thievery Corporation.

Ovogodišnji Terraneo projekt nastavlja suradnju s dosadašnjim prijateljima i partnerima Terraneo festivala te priprema teren za Terraneo festival 2015.

-Jako smo ponosni što možemo najaviti realizaciju projekta ‘Terraneo Summer Break 2014’. To ulaganje jasno dokazuje da je ovo samo prijelazno razdoblje u razvoju festivala te da postoji neupitna zajednička namjera Terraneo organizacije i grada Šibenika da festivalu osiguramo svijetlu budućnost u njegovom rodnom gradu – rekao je glasnogovornik festivala, Luka Pavić.

A na temu budućnosti festivala Terraneo u Šibeniku, gradonačelnik Željko Burić navodi:

-S organizatorima festivala zajednički radimo na osiguravanju lokacije za nastavak Terranea, u njegovom punom festivalskom izdanju, od ljeta 2015. Vjerujemo kako ćemo kroz idućih nekoliko mjeseci definirati novu lokaciju Terranea na kojoj će najveći šibenski glazbeni festival nastaviti svoj rast i razvoj – poručuje šibenski gradonačelnik.

Ostale koncerte i informacije o pretprodaji ulaznica iz Artim produkcije obećali su objaviti uskoro.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.