Teško stradali dvoje putnika u prometnoj nesreći

Jutros, oko 6.45 sati na državnoj cesti D-33 kod nadvožnjaka Dubrava se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno više osoba. Teške, po život opasne ozljede zadobili su putnik (55) osobnog vozila marke Ford koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Šibenik i putnica (58) koja je nakon pružene liječničke pomoći u istoj bolnici odvezena na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Firule Split. Lakše tjelesne ozljede su zadobili i putnici iz osobnog vozila marke Ford.

Protiv 67-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku zbog izazivanja prometne nesreće do koje je došlo kada je vozač iz Knina upravljajući osobnim marke Ford, krećući se u pravcu Šibenika nepropisno pretjecao, zbog čega je 32-godišnji vozač iz Šibenika koji se kretao osobnim vozilom marke Fiat u suprotnom smjeru radi izbjegavanja direktnog sudara prešao u lijevi prometni trak namijenjen kretanju vozila iz suprotnog smjera , pri čemu je vraćanjem vozila marke Ford u desni prometni trak došlo do sudara ovih dvaju vozila.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.