Tina i Dora glumit će s Antom Rukavinom u spotu klape Brodarica, traže se još dvije ljepotice

Klapa Brodarica na ovogodišnjem Festivalu dalmatinske šansone, koji se održava 22. i 23. kolovoza 2014. godine, predstavit će se pjesmom ‘Jednom kad odem’. Tekst za pjesmu napisao je Matej Miličić, glazbu potpisuje Nikola Sunjka, a dečki iz klape već su se bacili na organizaciju snimanja video spota. Spot će snimati redatelj Željko Petreš, a u glavnoj ulozi u spotu pojavit će se nogometaš Ante Rukavina. Snimanje će započeti čim to dopuste obeze nogometaša Dinama, koji je trenutno na posudbi u Lokomotivi, a već se zna kako je lokacija snimanja spota obnovljena tvrđava sv. Mihovil.

Rukavina je izabrao i dvije ljepotice koje će mu praviti društvo u spotu. Riječ je o Tini Škugor i Dori Slavica koje su se, zajedno s brojnim drugim djevojkama, prijavile na audiciju klape Brodarica na službenoj Facebook stranici klape.

No, dečki i dalje tragaju za novim licima koje će glumiti u spotu stoga poručuju kako audicija traje još uvijek, a ukoliko baš vi želite biti dio video spota za pjesmu ‘Jednom kad odem’ javite se u inbox njihove Facebook stranice, a oni će izabrati dvije sudionice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.