Tjedni program Makari cluba: Ladies night, DJ Mirabel, Marko Pecotić i program iznenađenja

Ovotjedni program Makari cluba otvara se večeras s Ladies Night. Za pripadnice ljepšeg spola u Makariju su pripremili čašu pjenušca s bazgom ili narančom. Srijeda, 13. kolovoza rezerviran je za ritmove bossa nove uz live duo, a u nastavku večeri moći ćete zaplesati uz Disco Night.

makari1

U četvrtak,14. kolovoza Makari club i Društvo sportske rekreacije 08 Forca organiziraju sportski event pod nazivom ‘Banj4Fun’ koji uključuje natjecanja u četirisporta: odbojku na pijesku, plivanje, vaterpolo i košarku. Cijeli događaj bit će popraćen odličnom glazbom, a resident projekta je DJ Mirabel. Program će se nastaviti i u večernjim satima.

Vikend događanja u Makariju u petak otvara M Box, acoustic duo: prava glazbena kutija iz koje će svatko izvući nešto za sebe. Preletjet ćemo s njima kroz brojne glazbene stilove, od pop rocka i bluesa do disca i funka, uz neobilazne balade.

Marko Pecotić

U subotu, 16. kolovoza u klubu na Banju gostuje popularni Marko Pecotić i La vida band. Nekadašnji prvi glas klape Iskon, a danas u uspješnoj samostalnoj karijeri, Marko Pecotić i njegov bend duša su svake zabave. Jameson party dodatno će ushititi ovu večer uz atraktivne hostese i nagrade.

Tjedan u Makariju zatvorit će program iznenađenja u nedjelju, 17. kolovoza. Što su vam pripremili, morat ćete sami istražiti, pa navratite i budite spremni na sve.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.