Traže se očevici nedjeljne prometne na Baldekinu kad je skuter uletio pod kombi

Arsen Radovčić vozač je skutera koji je u nedjelju oko 12.45 završio  ispod kombija zagrebačkih registracija kod skretanja za Crveni neboder kod dvorane na Baldekinu. Na svu sreću,  prošao je gotovo neozlijeđen, ako ne računamo jednu ogrebotinu na bedru. Međutim, Arsen Radovčić sad traži očevice prometne, jer, kako kaže, policija nije u očevidu rekonstruirala sve kako se zapravo dogodilo.  A po Arsenu, dogodilo se ovako:

– Vozio sam skuter, a taj kombi je stao, te naglo krenuo u rikverc, što me je iznenadilo, pa sam pao s motora. Kombi me je gurao po asfaltu barem šest metara dok nije shvatio da me bacio sa skutera. Zato je motor bio tako duboko ispod kombija. Vozač kombija izašao je iz kombija i odmah počeo vikati da je kriv. Došla je hitna, odvelo me u bolnicu. Naknadno je došao policajac, uzeo mi izjavu, i to je bilo to. Sad policija tvrdi da se dogodilo sasvim nešto drugo. Zato zove sve očevice, a znam da ih ima, jer je jedan momak na licu mjesta govorio mi da je sve vidio- kaže Arsen Radovčić.

arsenradovcic

Ako što znate, kontaktirajte Šibenski Portal ili Šibenski tjednik na broj 022 215 154, i potražite nekog od novinara. Mi ćemo dalje obavijestiti Arsena.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.