TRI ODJELA, TRI KANDIDATA: Nove pročelnice Gojanović, Dulibić i Ramljak?

U tijeku je testiranje za izbor novih pročelnika gradskih komunalnih odjela Grada Šibenika. Zamjenici gradonačelnika Šibenika Danijel Mileta i Nikica Penđer već su izvršili testiranja za tri gradska odjela – Upravni odjel za prostorno planiranje i zaštitu okoliša, Upravni odjel za financije, te Ured gradonačelnika. Završnom pismenom testiranju za spomenute odjele, kako doznajemo, pristupila su samo tri kandidata u kojima već možemo tražiti buduće gradske pročelnike.

Testiranju za pročelnicu Odjela za prostorno planiranje i zaštitu okoliša odazvala se jedino Dijana Dulibić, aktualna v.d. pročelnica, a isto je i s testiranjem za pročelnicu Ureda gradonačelnika kojem se odazvala jedino Ana Gojanović Rakić, aktualna v.d. pročelnica.

Najveće iznenađenje zasad je jedina kandidatkinja za pročelnicu Odjela za financije Senka Ramljak, iskusna bivša direktorica vodičkog hotela Olympia, nekadašnja članica gradskog poglavarstva za poslove financija.

U tijeku su finalna testiranja za sve ostale gradske odjele, osim za odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnju koji je već dobio novu pročelnicu Ljiljanu Giljanović.

Konačnu odluku o odabiru kandidata donijet će čelnici šibenske gradske uprave, a ona će postati pravovaljana kada prođe rok žalbe od 15 dana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.