TRIBINA: Imate kredit u francima? Dođite danas u Solaris na tribinu udruge Franak

Udruga Franak održat će tribinu u Šibeniku 14.listopada s početkom u 18 sati u Hotelskom naselju Solaris, u hotelu Ivan.

Tribina se održava s ciljem davanja pravovaljanih informacija i savjeta u slučaju „Franak“ te je svrha tribina davanje članovima Udruge što točnijih i adekvatnijih informacija radi učestalih telefonskih i e-mail upita nakon pravomoćne presude Visokog trgovačkog suda koja je objavljena 16. srpnja ove godine.

– Udruga Franak je neprofitna organizacija, udruga korisnika kredita poslovnih banaka u Hrvatskoj s valutnom klauzulom i/ili promjenjivom kamatnom stopom, koja broji oko 20 800 registriranih članova. Naša udruga već dugi period aktivno organizira razne događaje namijenjene i građanima, ali i educiranju stručnjaka s područja relevantnog za ovu tematiku. Vjerujemo da ćete prepoznati naš rad kao vrijedan doprinos zajednici i nadamo se da ćete svojim dolaskom poduprijeti aktivnosti unutar Udruge Franak-poručuju iz udruge.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.