TRPP i L’Kok sviraju za 21. godišnjicu Rujanskog rata

S namjerom da obilježi dvadeset i prvu godišnjicu Rujanskog rata, udruga 113. šibenska brigada priprema pravu šibensku glazbenu poslasticu. Bit će to već danas, 15. rujna. Mjesto radnje – šibenska riva. Početak – 21 sat.

NAJBOLJE OD ŠIBENIKA

Za dobru zabavu, sa sjećanjem na prošla vremena za koja bismo rado da se nisu ni dogodila, pobrinut će se šibenski bendovi – Ti ritu piri pip i L’Kok, pa će publika, obilježavajući godišnjicu Rujanskog rata, na jednom mjestu čuti najbolje od Šibenika i njegove glazbene scene. I to besplatno.

ŠIBENSKI PRVIJENCI

Podsjetimo, Ti ritu piri pip i L’Kok često se navode kao bendovi koji su svojim dolaskom na lokalnu scenu istu ‘drmnuli’ iz sna, a točku na ‘i’ stavili su objavljivanjem studijskih prvijenaca. Oba benda poznata su i van granica Šibensko – kninske županije, a sluša ih se i u susjednim županijama. Zajednički koncert ovih bendova rijetki će htjeti propustiti.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.