Tulum loših košulja ove subote u Azimutu

U subotu, 23. kolovoza u Azimutu se, u suradnji s Klubom Šibenčana, organizira tulum posvećen lošim košuljama, a svirat će duo posvećen svakodnevnom promicanju starih, zaboravljenih ili MRTVIH HITOVA. A evo kako je ovaj osebujan događaj najavljen na društvenim mrežama: 

Neozbiljni dvojac Mrvto hitovlje se vraća u Azimut, tamo gdje je sve počelo prije godinu dana, u subotu ne donosi ništa novo, dapače, sve ostaje kao prije. Jedan pušta hitove, drugi pije na šanku. I tako do momenta kad “ovaj drugi” ne stoji u prvom redu, viče na “ovog prvog” s tri ženska roda pored i proliva sve oko sebe uključujući i laptop “ovog prvog” … i naravno, sve to uz hrpetinu prijatelja, poznanika, ekipe željne dobre zabave, zafrkancije, rijeke alkohola, emocija i ovaj put donosimo novost, a to je mnoštvo LOŠIH KOŠULJA! Kako?

Pa lipo. Odlučili smo da ovaj MH bude začinjen dress codom. Znači stare, loše, trash košulje kojih se vaši pradid i prababa sad srame, izvadite, likvidirajte nastambe moljaca na istima i pravac Azimut, Green Stage.

Prava stvar je šta se zabava nastavlja unutar Azimuta do 04h i nakon šta zatvori Green Stage (02h). Šuška se da će bit i neke free ljute rakije za lošekošuljaše!

Dakle, svi u Azimut na dobro druženje u lošim košuljama.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.