Turistička zvijezda: RASLINA: Mala mirna vala u turističkoj ludnici

Jedno od rijetkih mjesta na Krki koje još uvijek nije iskoristilo sve svoje prednosti je Raslina. Iako odiše meditersnakom atmosferom, čovjek se ne može oteti dojmu da je riječ isključivo o vikendaškom mjestu koji nema nikakav organizirani turizam.

raslina zvijezda4

U hortikulturu dalo bi se uložiti mnogo više truda, kao i u osnovno opremanje mjesta. Osim jednog ili dva ugostiteljstva Raslina ne nudi mnogo, a slična priča je i s plažom koja, iako je donekle dotjerana za ljeto i kupače, ne može se mjeriti s plažama u ostalim županijskim destinacijama.

raslina zvijezda6

MNOGO JE POSLA

Raslina je slikovita ali mora još mnogo raditi kako bi dosegla svoje bliske susjede na Krki – Zaton, Bilice i Skradin. Osobito će morati raditi na dojmu, te slijediti pravac koji već nekoliko godina zatire manifestacija Raslinski plivački maraton koja privlači brojna poznata imena iz tog svijeta u ovo malo mjesto. Istina, postoje gosti koji ovdje rado navraćaju jer im odgovara mir koji Raslina nudi, ali u ocjeni općeg turističkog dojma oni ostaju u manjini.

raslina zvijezda1

Uređenost mjesta: ocjena 4

Čisatoća mjesta: ocjena 6

Ugostiteljski sadržaji: ocjena 4

Turistički iskorak: ocjena 4

Ukupno: 18

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.