U-21 reprezentacije Hrvatske i Norveške umjesto u Dugopolju sutra igraju na Šubićevcu!

Iznenađujuću vijest primili smo u večernjim satima. Naime, umjesto u Dugopolju prijateljska utakmica između U-21 nogometnih rerezentacija Hrvatske i Norveške igrat će se sutra u Šibeniku! Tu nam je vijest prenio tajnik Županijskog nogometnog saveza Hrvoje Kulušić.

– S obzirom da je u Dugoplju veliko nevrijeme i da je stadion praktički pod vodom, nakon današnje inspekcije na Šubićevcu odlučeno je da se utakmica igra u Šibeniku. Ispalo je u zadnji trenutak, ali svejedno se nadamo da će Šubićevac biti dobro ispunjen jer ne dolazi ti svaki dan U-21 reprezentacija, dakle igrači koji su na korak do A vrste – kazao nam je Kulušić.

Inače, sutrašnja utakmica između Hrvatske i Norveške počinje u 17.30 sati, a ulaz će biti besplatan. Dodatni mamac za gledatelje trebala bi biti činjenica da je izbornik ‘mini vatrenih’ za ovu akciju pozvao i Šibenčanina Duju Ćaletu –  Cara.

Šibenčani su tako dobili priliku da nakon U-19 reprezentacije na djelu vide i U-21 reprezentativce. A gledat će ih i brojni skauti koji su također najavili dolazak na Šubićevac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.