U Bosanskoj i Radićevoj tijekom vikenda promet će se odvijati nesmetano

Premda je prilikom potpisivanja ugovora s izvođačem radova na rekonstrukciji križanja Bosanske i Radićeve ulice, tvrtkom Sarađen, bilo najavljeno kako će posebna prometrna regulacija u tim ulicama biti postavljena danas, vozači će ipak tijekom vikenda nesmetano prometovati Baldekinom. Kako nam je kazao Haris Đonlagić iz tvrtke Sarađen, promet neće biti posebno reguliran tijekom vikenda budući da se ovih dana očekuje tek dolazak mehanizacije na teren te priprema istog za početak radova.

-Mi smo ogradili prostor uz neasfaltirano parkiralište uzduž Bosanske na kojem ćemo započeti s prvim radovima. Bageri trebaju doći na teren i na tom dijelu treba posjeći stabla. Nakon toga će se postaviti prometna regulacija, a hoće li to biti u ponedjeljak ili utorak još vam ne mogu reći. Prema toj prvoj fazi radova Bosanska će biti zatvorena za promet od kafića Viktorija prema gore, a automobili koji dolaze iz smjera bolnice i skreću desno za Bosansku moći će prometovati samo do ulice s lijeve strane koja ide prema OŠ Tin Ujević – kazao nam je Đonlagić dodajući kako prvi radovi neće zahvaćati prometovanje ulicom Stjepana Radića.

bosanska2

-Nastojat ćemo i da u prvoj fazi radova promet Bosanskom donekle teče, barem jednim trakom kako bi ljudi nesmetano mogli dolaziti do svojih domova – napominje Đonlagić.

Podsjetimo, radovi na rekonstrukciji šibenske ‘crne’ prometne točke vrijedni su 2,7 milijuna kuna, a do veljače tamo će se postaviti semaforizirano križanje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.