U Minerskoj večeras projekcija filma ‘Kako je počeo rat na mom otoku’ uz besplatne pidoče i paštašutu

Večeras u 20 sati u uvali Minerska na platnu podno borovine održat će se projekcija filma ‘Kako je počeo rat na mom otoku’. Uz gledanje filma i šum mora, svim posjetiteljima bit će servirane i porcije besplatnih pidoča i paštašute, a za dobar štimung i vreli ambijent potrudit će se fantastični dvojac iz Mrtvog hitovlja. Organizator je ekipa koja stoji iza ovogodišnjeg Kupusfesta, a na društvenoj mreži Facebook za večerašnji događaj stoji najava:

Stanje na otoku je vrlo napeto. Pripadnici lokalne vlasti opsjeli su vojarnu, a domaće se stanovništvo organiziralo i podiglo pozornicu pred vojarnom, na kojoj izvode danonoćni glazbeno-umjetnički program pokušavajući uvjeriti majora da se preda, no zapovjednik vojarne prijeti da će dići u zrak skladišta eksploziva u vojarni i time uništiti i pola otoka ako se itko približi….

Zvuči poznato? Slična priča potresa i Šibenik ovih dana. No ovo je ipak priča o majoru Aleksi i filmu „ Kako je počeo rat na mom otoku“

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.