U Pirovcu zabranjen promet u centru mjesta tijekom cijele godine

Općina Pirovac smatra kako promet u samom centru mjesta, a gdje je i dječji park, zbog sigurnosti treba zabraniti tijekom cijele godine, izvijestili su na svojim službenim web stranicama.

centar_pirovac

Preduvjet je to i za uvođenje godišnje parking karte i za uređenje dječjeg parka u idućoj godini. Upravo zato je na prijedlog načelnika na dnevnom redu 10. sjednice Općinskog vijeća bio i Prijedlog Odluke o izmjeni Odluke o uređenju prometa na području naselja Pirovac.

centar_pirovac1

-Zadovoljni smo što je taj prijedlog i prihvaćen čime je promijenjena stara odluka iz 2008. godine koja je predviđala zatvaranje centra od 15.06. – 15.09. Za stanare, dostavu i strojeve na rekonstrukciji rive i dalje vrijedi režim ulaska/izlaska kod ‘Vrata sela’. Sigurni smo da će i nama domaćima i našim gostima boravak u Pirovcu biti ljepši i ugodniji sa pješačkom zonom u centru – poručuju iz Općine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.