U slučaju kiše, Carmina Burana ŠPD ‘Kolo’ na sv. Mihovilu ‘prebacuje’ se na drugi datum

Vrijeme nije naklonjeno Šibenskom pjevačkom društvu ‘Kol’o koje bi sutra, u suradnji s orkestrom Oružanih snaga RH, na pozornici tvrđave sv. Mihovil trebalo izvesti Carminu Buranu Carla Orffa. Premda to nitko u Šibeniku ne bi volio, s obzirom da za spektakularnim koncertom od datuma objave vlada ogroman interes, čini se kako će zbog kiše Carmina Burana biti odgođena. Svjestan je toga i predsjednik ‘Kola’ Krešimir Grubić žalostan što im je loše vrijeme pokvarilo pripreme za nastup koje traju od 13. siječnja.

-Istina vrijeme nas zeza, iz sata u sat pratimo prognozu, a sutra tijekom dana točno ćemo znati hoće li se koncert održati ili ne. Alternativni prostor nemamo, pa ćemo, u slučaju otkazivanja koncerta, pronaći alternativni datum. Svi oni koji su kupili ulaznicu, dobit će povrat novca ili će kartu moći iskoristiti za novi datum koncerta – govori nam Grubić.

ŠPD ‘Kolo’ sinoć je Carminu Buranu uspješno izvelo u Zadru, a kiša im prijeti i večerašnjem nastupu u Trogiru. Podsjetimo, ulaznice za šibenski koncert na sv. Mihovilu su rasprodane, a ovim nastupom ‘Kolo’ slavi 115 godina postojanja.

Nadamo se kako će nebo ipak izaći u susret ‘Kolašima’ te da ćemo ih sutra uživati slušati pod zvijezdama na novoj šibenskoj pozornici.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.