Učilište je otvoreno svima od 15 do 60 godina

Poznata vodička zgrada ‘Bažana’ smještena na Trgu kneza Branimira 67 dobila je još jedan hvale vrijedan sadržaj. Riječ je o Učilištu ‘Izvor znanja’ ravnatelja i voditelja Deana Petkovića. Nova vodička obrazovna ustanova nudi nekoliko različitih programa, tečajeva te seminara, s tendencijom obogaćivanje postojećeg programa i dovođenjem inozemnih stručanja.

– Trenutačno surađujemo s Andragoškim učilištem Zvonimir iz Zagreba, a ubrzo ćemo stupiti u kontakt s učilištem za prometno–tehnička zanimanja iz Pule – otkriva nam ravnatelj Petković planove za budućnost.

ZA SVE OD 15 DO 60 GODINA

– Učilište nudi tečajeve informatike i to za web dizajnere, programere, tečajeve stranih jezika i to klasičnih poput engleskog, talijanskog, njemačkog i francuskog, te ruskog. A u ponudi je i ‘one to one’ program u kojem profesor radi s jednim polaznikom, a namijenjen je poslovnim menadžerima – nastavlja Petković, te dodaje da su tečajevi stranih jezika podijeljeni po stupnjevima, a mogu se upisati svi – oni koji žele usavršiti postojeće znanje ili oni koji ga tek žele naučiti, odnosno djeca.

Osim navedenog, vodički ‘Izvor znanja’ nudi programe stjecanja srednje stručne spreme za četverogodišnja zanimanja ekonomist i komercijalist, potom trogodišnji smjer trgovac, programe stjecanja niže stručne spreme, programe prekvalifikacije, usavršavanja i osposobljavanja odraslih. Petković objašnjava kako se kategorija ‘odrasli’ odnosi na sve polaznike u dobi od petnaest do šezedeset godina.

– Škola je otvorena još od kolovoza, a zasad imamo polaznike u programima školovanja. Sati se odvijaju u popodnevnim satima od 16 do 20 sati – navodi.

SVJETSKI POZNATI PREDAVAČI

Predavači su ujedno i vanjski suradnici, ukupno ih je jedanaest od kojih neki predaju i po dva nastavna predmeta. Što se tiče cijene pojedinih programa ili tečajeva u ponudi vodičke obrazovne ustanove, evo što Petković kaže:

– Cijena tečajeva jezika mjesečno iznosi 250 kuna, a za plaćanje u gotovini cijelog tečaja u trajanju pet do šest mjeseci nudimo deset posto popusta – zaključuje, te naglašava kako Učilište ‘Izvor znanja’ nudi seminare vezane za poduzetništvo sa svjetski poznatim predavačima, te mogućnost jednodnevnog, dvodnevnog ili petodnevnog seminara.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.