Udruga UNIDEV okuplja sve šibenske maturante na Strikomanovu milenijsku fotografiju

Šibenska udruga UNIDEV u suradnji s poznatim vodičkim fotografom Šimom Strikomanom u petak, 9. svibnja ispred Peškarije od 12 do 14 sati organizira okupljanje šibenskih maturanta u sklopu projekta ‘Šibenik’. Maturanti generacije 2013./2014. u gradu Šibeniku pozirat će Šimi Strikomanu za milenijsku fotografiju.

-Projekt ‘Šibenik’ je zamišljen kao višegodišnji projekt u kojem ćemo svake godine, narednih sedam godina, uz zabavu i ples, ovjekovječiti maturante i mlade našega grada. Svake godine na drugoj lokaciji našega grada ćemo fotografirati mlade ljude koji će svojim tijelima uobličiti slova riječi ‘Šibenik’. Ove godine počinjemo sa prvim slovom, slovom ‘Š’ – navode iz udruge UNIDEV te pozivaju sve maturante da im se pridruže u snimanju zanimljive milenijske fotografije.

Cilj projekta, dodaju, jest zajedništvo i druženje mladih ljudi u starome gradu, te da svi građani, posebno maturanti, oni koji su bili i oni koji će tek biti, imaju jedinstvenu uspomenu na jedan lijepi period života.

Udruga UNIDEV prošle je godine, podsjetimo, snimila prvu plesnu milenijsku fotografiju ispred šibenske katedrale koja je bila posvećena plesnoj kulturi u gradu Šibeniku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.