Uklonjen kiosk iz Karlovačke ulice

Komunalni redari uklonili su danas napušteni kiosk iz Karlovačke ulice, koji će o trošku vlasnika biti recikliran.

-Kiosk već dugo nije u funkciji, te bez ugovora i naknade zauzima javna površinu. Tijekom jutra kiosk je isključen i izuzet s vodovodne i električne mreže, a javna površina nakon uklanjanja kioska bit će uređena prema odluci Grada Šibenika, a najvjerojatnije će biti riječ o novim parkirnim mjestima –  kazao je pročelnik za komunalne poslove Miro Lucić.

kiosk-karlovacka

Valja istaknuti kako se, prema Odluci o komunalnom redu grada Šibenika, svi protupravno postavljeni predmeti na javnim površinama (kiosci, pokretne naprave, razglasni uređaji, štandovi, štekati, prikolice, brodovi, bez obzira na veličinu, reklame, ploče, table, natpisi, putokazi, stupići, skele, dizalica, građevinska ili druga kolica i tome slično), moraju ukloniti.

Rješenje o uklanjanju protupravno postavljenih predmeta na javnim površinama donosi komunalno redarstvo u zakonom određenom postupku.  Ako vlasnik, korisnik i osoba koja je postavila predmet u ostavljenom roku ne ukloni protupravno postavljen predmet, uklonit će ga komunalni redar o trošku navedene osobe.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.