Ulaznice za Dubiozu kolektiv u primoštenskoj Aurori osvojili su…

Šibenski portal svojim vjernim čitateljima poklanja 4×2 ulaznice za koncert bosanskohercegovačkog sastava Dubioza kolektiv koji će se održati u četvrtak, 24. srpnja u primoštenskoj Aurori. Najbrži čitatelji koji su nam poslali točan odgovor (‘Kažu’) te tako osvojili ulaznice su:

MARIO KNEŽEVIĆ 

ZRINKA BURAZER 

LUCIJA ŽONJA 

MAGDALENA ANTIĆ 

Ulaznice ih čekaju na ulazu u Aurori.

Ova ska, punk, reggea, dub rock -atrakcija potpuno je zarazila cijelu regiju, što dokazuju rasprodane najveće dvorane na ovim prostorima, čime su pokazali da je u pitanju koncertno daleko najjači bend naše regije. Nastupi Dubioze Kolektiv šire se i van regije, pa ih se može vidjeti na brojnim europskim i svjetskim pozornicama. Publici najdraži hitovi su: “Kažu”, “Blam,Blam”, “Kokuz”, “Volio BIH”, “Firma ilegal”, “U.S.A.” i “Tranzicija”

Album “Apsurdistan” odmah po izlasku zapalio je cijelu regiju. Rijetko kada smo svjedočili tako jedinstvenoj ocjeni kritike koja ga nagrađuje najvišim ocjenama.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.