Ulaznice za koncert Natali Dizdar na tvrđavi sv. Mihovil osvojili su…

Večeras, 29. kolovoza na tvrđavi sv. Mihovil održat će se rođendanski koncert Natali Dizdar.

Koncertni program, koji će Natali predstaviti šibenskoj publici, biti će po uzoru na njene rasprodane koncerte u Zagrebačkom kazalištu mladih tijekom kojih je snimljen i njen prvi LIVE album i DVD koncerta “ZKM Live”. Uz pratnju proširenog band-a, sastavljenog od vrhunskih glazbenika, Natali će izvesti hitove sa svoja dva studijska albuma, sa posebno odabranim pjesmama za rođendanski ugođaj na najekskluzivnijoj pozornici na Jadranu.

Najbrži točan odgovor u nagradnoj igri Šibenskog portala poslale su nam FRANKA SRŠEN i DANIJELA GRBELJA te tako osvojile po dvije ulaznice za večerašnji koncert.

Sretne dobitnice svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu na tvrđavu sv. Mihovil.

U intimnoj atmosferi ljetne pozornice, sa spektakularnim pogledom na zalazak sunca nad šibenskim arhipelegom, Natali će svom nastupu dodati popularne obrade stranih i domaćih glazbenika poput “Pelin i med” Dine Dvornika,” Osloni se na mene” Olivera Mandića, “Sami” Letu štuke, Fleetwoodmac-a, The Cure, Mark Ronsona i drugih.

Na dan koncerta u petak 29. kolovoza cijena ulaznice iznosit će 100 kn.

Nakon koncerta zabava se u tvrđavi nastavlja uz after party uz glazbu DJ Borovicha (Nenad Borović).

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.