Ulaznice za party Oxie i Marka Nastića u Aurori osvojili su…

U primoštenskoj Aurori u petak, 22. kolovoza održat će se party uz Oxiu i Marka Nastića. Oxia, jedan od najpoznatijih francuskih techno/electro/house DJ-eva i producenata, te rado viđen gost u Dalmaciji. Prvi nastup u ovim krajevima imao je prije 11 godina u Aurori, na poznatom party-u s Umekom.

Marka Nastića, koji je zaslužan za podizanje techno scene u svojoj zemlji još za vrijeme raspada bivše Jugoslavije. No, Nastić nije ostao koncentriran samo na techno već je išao i korak dalje u svojem glazbenom opusu. Kao techno tinejdžer počeo je svirati po Beogradu od kojih izdvaja rezidencije u beogradskoj Industriji i Omenu. Tamo je upoznao Dejana Miličevića s kojim je osnovao DJ Team – Teenage Techno Punks. Surađujući s mnogim gradskim DJ-evima poput Gordana Paunovića, Marka Milosavljevića i drugih, postao je ključno ime za promociju srpske techno scene. Nastić kao vođa ovog kolektiva postao najtraženiji umjetnik regionalne elektronske scene. 

Po dvije ulaznice za party u Aurori osvojili su:

MARIO ANĐELIĆ 

ANA MRVICA 

ANTONELA MUČIĆ 

ANDREA POLJIČAK 

Sretnim dobitnicima čestitamo, a svoje ulaznice mogu preuzeti na ulazu u Aurori.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.