Ultra Beach: Velikim tulumom na Hvaru završava Ultra Europe festival

Službeni dio Ultra Europe festivala završio je 13. srpnja u Splitu, a sada je došlo vrijeme i za neslužbeno zatvaranje festivala. 

Na Hvaru, u Amfora Grand Beach Resortu, započeo je Ultra Beach. Afrojack, Diplo i Dillon Francis headlineri su današnje lude zabave, a dodatan line up čine Justin Oh Goldfish i Golddiggers.

ultra_

Drugi po redu festival Ultra Europe počeo je 11. lipnja na Poljudu i pred posjetiteljima su se u tri dana festivala izredali slavni DJ-i, uključujući Hardwella, Carla Coxa, Armina Van Buurena, Davida Guette i Sebastiana Ingrossa, Alessa, Afrojacka, Tiesta, Stevea Aokija i brojne druge. 

Zbog festivala je u Hrvatsku došao veliki broj turista iz raznih krajeva svijeta, a to je znatno povećalo broj putnika u splitskoj zračnoj luci. Kroz nju je zbog Ultre prošlo 60 tisuća turista, a primijećen je povećan broj putnika iz Indije, Brazila, Japana, Amerike, Azerbejdažana i Izraela. U Split je doputovalo i četrdesetak privatnih zrakoplova koji su dovozili sudionike festivala. 

ultra1_

U tri dana festivala popunjeno je gotovo svih 16 tisuća kreveta u splitskim hotelima, kampovima i kućanstvima pa se Ultra iz financijskih razloga i zbog turističke promidžbe pokazala kao iznimno važan festival za Split.

IZVOR: index.hr, FOTO: RUKES.com

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.